Te huur: Vakantiewoning Paramaribo * Aluminiumstraat

Een aangename 3 slaapkamer vakantiewoning.


Deze hoogbouwwoning van hout is gelegen aan de Aluminiumstraat in Paramaribo Noord. De vakantiewoning huurwoning kan voor zowel korte termijn als lange termijn gehuurd worden. De voorkeur gaat uit naar lang verhuur korting is dan mogelijk.Huurprijs per dag: €15,00 euro per nacht.

De huurprijzen zijn per volledige woning en inclusief gebruikskosten.
Waarborgsom: €100,00 euro.
De woning heeft drie slaapkamers en een woonkamer met open keuken. De master bedroom heeft een 2 persoons bed. De twee andere slaapkamers hebben elk een eenpersoonsbed. Er is airconditioning aanwezig in de master bedroom. De twee andere slaapkamers zijn voorzien van ventilatoren. 


De woning heeft 1 badkamer met douche en toilet. Verder is de woning voorzien van een balkon (overdekt terras), tuin met beplanting en parkeergelegenheid voor de deur. Buurtbeveiliging en camera bewaking.Kosten: Vraagprijs € 15,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Vakantiewoning Paramaribo * Aluminiumstraat

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:17-08-2018 om 12:52u
Door:Interwens
Bekeken door: 308 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Vijfhuizen (NL)
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 15,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.