Aangeboden: Workshops Meditatie voor innerlijke rust

Gun jij jezelf rustige momenten om meer energie en rust te voelen en helemaal niet te hoeven presteren In een omgeving waar niets moet en alles mag. Geef jezelf dan deze Falun Dafa meditatielessen cadeau...

De oefeningen van Falun Dafa bestaan uit vier staande oefeningen en een zittende meditatie. Deze eenvoudige langzame oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich steeds rustig kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je elke zondag terecht in de Paleistuin van Den Haag. Ook in Buurthuis de Kronkel elke maandag en donderdag van 11u tot 12u30.

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! Neem gerust contact op met Victor voor meer info: 06 28654898

Iedereen is van harte welkom!Kosten: GratisMeer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Workshops Meditatie voor innerlijke rust

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:06-07-2017 om 12:53u
Door:Kayanne
Bekeken door: 129 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Den Haag
Locatie: Google Maps snapshot van Den Haag

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Gratis
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2017. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.