Te huur: Vierdaagseslaapplaatsen (evt hele woning)

Te huur in 4 daagseweek Benedenhuis in Nijmegen Oost 5 Minuten fietsen 15 min lopen van de start en busverbinding in gezellig buurt met winkels en eethuisjes en cafeetjes.

Voor minimaal 2 tot max 6 personen. 1 groep Grote tuin Slaapkamer met goed ( laag ) tweepersoonsbed en eigen balkon en in andere 2 ruimtes grote woonkamer keuken en kantoor zijn na overleg extra slaapplaatsen te creeeren.
Fietsen in schuur te stallen via de achterom.
 Auto gratis te parkeren in de straat bus naar station en centrum op de hoek.
 Prijs en gebruik huis afhankelijk van het aantal huurders en de wensen inzake comfort ontbijt en lunch. Vanaf 30 pp per nachtKosten: Vraagprijs € 30,-Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Vierdaagseslaapplaatsen (evt hele woning)

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:15-05-2019 om 14:45u
Door:Femke Laman
Bekeken door: 134 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Nijmegen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 30,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.