Gevraagd: Eerste en tweede organist m/v voor de Zenderkerk te Hui

Als Hervormde Gemeente Huizen zijn wij per 1 juli 2021 op zoek naar :


- Eerste en tweede organist m/v voor de Zenderkerk te Huizen

Wie zijn wij: 
De Zenderkerk is een van de vier wijken die onderdeel zijn van de Hervormde Gemeente Huizen. Het is een kerk waar iedere zondagochtend ruim 400 meelevende gemeenteleden, jong en oud,  God de lof toe zingen met psalmen gezangen en vrije liederen die afwisselend begeleid worden door orgel en muziekgroep. Voor de begeleiding op het orgel is de Zenderkerk in bezit van een mooi klinkend orgel uit 1967.

Wat ga je doen: 
Als organist begeleid en stimuleer je de gemeentezang op het orgel tijdens de zondagse erediensten in de Zenderkerk Dit doe je in samenspraak met predikant en muziekgroep Je versterkt de boodschap van de dienst en liederen met eigen inbreng door het spelen van herkenbare melodien die aansluiten bij de inhoud van de dienst. Als eerste organist ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het wekelijkse speelschema en draag je zorg voor de afstemming met de tweede organist en de flexibele schil aan organisten. Daarnaast bepaal je in samenspraak met de Kerkrentmeester wanneer het orgel onderhoud nodig heeft. De eerste organist heeft het grootste aandeel van speelbeurten in de ochtenddiensten en overige bijzondere diensten. De eerste en de tweede organist vormen samen een team.

Wat vragen wij: 
Je hebt ruime ervaring op het gebied van begeleiding en improvisatie passend bij de stijl van de gemeentezang van de Zenderkerk. Je hebt een positieve christelijke levensovertuiging .Je kunt goed communiceren met de voorganger, muziekgroep en de gehele gemeente.

Wat bieden wij:
De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de regeling voor kerkmusici van de Protestantse Kerk Nederland niveau 3. Tevens is de plaatselijke organistenregeling van het College van Kerkrentmeesters van toepassing.

Ben je geinteresseerd in een van deze vacatures? Dan nodigen we je graag uit om te reageren.
Je reactie kun je sturen naar:

Dhr A van Velzen Secretaris College van Kerkrentmeesters Kerkrentmeesters@hervormdhuizen.nl 
Postbus 124 
1270 AC Huizen 

Kijk voor meer informatie op onze de website 
www.hervormdhuizen.nlKosten: N.o.t.k.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.
Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:30-03-2021 om 14:56u
Door:Cees Brasser
Bekeken door: 26 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Huizen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2021. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.